agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2004-05-28 09:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
colleagues
1-st chapter. atnācu uz darbu no paša rīta, vienu kolēģi nebiju redzējis kādu laiku nu atkal ieraudzīju. divas stundas viņa kompānija ir nepanesama. es nevaru ciest viņa jokus, līdz ar to arī viņu pašu. džeks ar stulbu frizūru, brillēm, smirdīgu elpu, kviecošu sievietes balsi un atdod savu dvēseli par rodu stjuartu. šo kombo viņš laikam izmanto, lai savus jokus mēģinātu padarīt maksimāli smieklīgus. nesanāk! viss ko viņš var pateikt ir sākot no tā, ka repše ir marsietis un, ka agressors aiz ētera pults fabrikas noslēgumā, iebāzīs kolas pudeli kendijai kaut kur. katru darbadienu divas stundas man tāds ir jāpacieš. da fuck, atrisinājums ir mūzika uz ausīm vai ierocis. ne viens ne otrs pagaidām man darbā nav
2-nd chapter. sekss ar darba kolēģiem parasti sucks major ass. pēc tam grūti strādāt kopā un viens no dzimumakta dalībniekiem parasti jūtas stulbi. vislabāk jūtas man zināmie darba kolēģi, kas ierauga any jaunu čiksi, kas pieņemta darbā un tiecas uz tās izdrāšanu. nereti tas arī sanāk, jo visus vieno darba pasākumi, kas parasti ir diezgan vērienīgi - šovu noslēguma balles, ziemassvētku, jaunā gada pasākumi, sporta dienas and stuff. visi iedzer, parunā par to, cik slikts boss bla bla bla, meitenītes iedzer tā pavairāk vīna un kļūst vaļīgākas, lielie drāzēji par patīkamākiem vīriešiem, divatā samests taksis lētāks un dalīts prieks divkāršs. otrajā rītā divas alka zelcer tabletes, "tad darbā satiksimies" vai "es tev piezvanīšu" un tas koka taisnstūris sienā ir durvis. tajā mirklī zvanu saņem tuvākie kolēģi un saruna sākās ar vārdiem "uzmini, ko es vakarnakt izdrāzu". pēc mirkļa sieviete ieņem tādu tā kā maukas statusu. patiesībā, tev atliek tikai samest taksim divatā, pārnakšņot katram savās mājās un anyway tu ieņem tādu tā kā maukas statusu. kā jau es teicu - "...un viens no dzimumakta dalībniekiem parasti jūtas stulbi"
3-rd chapter. viens smieklīgais. bieži vien darba laikā tiek spēlētas dažādas datorspēles. parasti tās, kurās viens otru nošauj. vienu rītu kolēģis a atnāk uz darbu un redz, ka kolēģis b spēlē kaut kādu jaunu spēli. a saka: "b, rīta raidījumam, kuram jāsākās pēc dažām minūtēm, nav salikti titri!" b: "man pohuj, es esmu algots slepkava!"


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?