agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2004-11-22 16:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:afrika bambaata and the soulsonic force - renegades of funk

ohhfgfaxvdzdvbvd
sestdien satiku kādu cilvēku, kurš noteikti nojūgsies, ja pieļaus tādas kļūdas, kā esmu pieļāvis es. stipru cilvēku lielākā kļūda ir apzināties to, ka tu esi stiprs un vēl postulēt to, pamācot citus, ka jābūt stipram. tādejādi atklājot sevi, kas ir lieliska augsne tam, lai stipro cilvēku pamazām novājinātu un viņš kļūtu nekāds. ideāls veids to izdarīt ir, čakarēt viņu, ļaujot noticēt, ka neviens viņu nečakarē. tad tam, kurš ir bijis visvarens pienāk mirklis, kad viņš šo čakarēšanu apzināsies un veselais saprāts izies pa durvīm. ja tu esi vidusmēra siers, tevi var piečakarēt un nekas īpašs nenotiks, tu dzīvosi tālāk laimīgs savā zemo mērķu sulā, savukārt, apčakarējot "stipro", ja tas tiešām izdodas, var panākt to, ka sagrauj viņu pilnībā. līdzīgi kā teicienā: "kas augstu lec, tas zemu krīt". jo stiprāks tu esi, jo lielāka iespēja, ka sūdīgāk būs pārdzīvot to, ka tevi kāds ir pievarējis jebkuriem līdzekļiem. tajā mirklī ar tevi ir čau! runājot par sevi - vienreiz esmu lūdzis palīdzību (uzskatīdams sevi par stipru, pirms satiku šo sievieti) savas bijušās draudzenes labākajai draudzenei. pirmkārt, tāpēc, ka viņa pazina manu ex-gf vislabāk, otrkārt, tāpēc, ka es pats vairs nespēju tikt ar sevi galā. mirklī, kad es būtu apzinājies, ka varu, nekas nebūtu noticis, bet es tiešām, manuprāt, ne no malas skatoties, nespēju neko izdarīt, atskaitot, suicīdu ar virtuves nazi pārgriežot roku vēnas pa garumam. stipram cilvēkam ir iespēja iet pār līķiem līdz mirklim, kad viņu kāds aptin ap pirkstu, jo stiprāks tu esi, jo grūtāk tevi aptīt, bet, kad aptin tu vismaz mirsti



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antonio
2004-11-22 17:12 (saite)
wow!

(Atbildēt uz šo)


[info]zdv
2004-11-22 17:23 (saite)
Finally, there is the proof on thing that dawned on be already some time ago . . . man jau bija aizdoma, kā tur bija: 'ne vienmēr tie, kas sauc sevi par Tavu draugu, tādi ir'. IR jau ir under surveillance kādu laiku. Pozitīva lieta ir intuīcija - so might be, šis 'stiprais’ nemaz nenojūgsies pateicoties tai.

(Atbildēt uz šo)


[info]hirins
2004-11-22 18:25 (saite)
izskataas, ka tev nav tas forshaakais esiibas vieglums shobriid...
un domaaju, ka padomu teikt speej jebkursh, bet nonaakot liidziigaa situaacijaa notiek saluzshana, un taa katru reizi, kad uzraujas..
laiks dziedee visu, nostaada savaas vietaas un iedod riecienu katram peec nopelniem un padariitaa.. zini paies kaads mirklis laika un Tu varbut ar nedaudz (uzsvars uz nedaudz) melanholisku nastroju atcereesies sho laiku..
iesaku neuztraukties un shaadaas reizees atcereeties ljoti labu teicienu:"sunji rej, bet karavaana iet taalaak":).. taakaa

(Atbildēt uz šo)


[info]piccolo
2004-11-22 19:17 (saite)
jā.

(Atbildēt uz šo)


[info]snake
2004-11-23 18:38 (saite)
so man jābūt ļoti stipram bet nevienam tas nav jāzin, un kad kāds mani grib piedrāzt big time tad viņš nevāji aplaužas?
Jeb arī ja tu esi ubervecis bet tevi piedrāž big time, tas nozīmē to, ka tevi piedrāza pavisam ultravecis/-ene, jeb to, ka tu īstenībā neesi nemaz tik uber-, ja jau tevi piedrāza?
ir ko padomāt.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2004-11-23 19:12 (saite)
visvienkāršāk ir vienmēr pažēlot sevi un domāt, ka otrs tevi ir reāli piečakarējis, bet nevis paskatīties uz to kā tu esi čakarējis otru cilvēku. Un ja jau tu esi tik stiprs, kādēļ pieļāvi, ka tevi tā ,,čakarē,, ?!?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebiekste
2004-11-24 12:13 (saite)
cerams ka tavas moralas pohas nav tik loooooti dzilas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ib
2004-11-24 22:59 (saite)
man ir tāda sajūta, ka es nesaprotu par ko ir runa.
bet enīveij izskatās smagi un sarežģīti...

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2004-12-29 12:45 (saite)
NEVIENS MUUS NEVAR PIECHAKAREET LABAAK PAR MUMS PASHIEM.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?