agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2004-11-26 07:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:adam beyer live @ mental

oihwerfjbsdkfb
mīlu cilvēkus, kuri spēj atrast vislielāko ļaunumu nekur, uztaisīt vētru ūdensglāzē un tamlīdzīgi. tagad gaidu maniakālās depresijas definīciju, jo šī diagnoze ir uzstādīta nakts moderatorītei caur televizoru vai čatu, īsti nesapratu, bet hanyway netradicionāli. tā jau ar tiem psihologiem ir, ejot pa ielu viņi redz, ka šo māte ar krāsns kruķi bernībā situsi, citam seksuālā dzīve ir tikai teorētiski, vienam depresija ar "gulbju ezera" elementiem, vēl kādam katastrofālu iespaidu atstājusi pēdējā mīlestība, un no tā vēl joprojām raustās kreisās acs plakstiņš. patiesībā katram jau var atrast kaut kādu psiholoģiska rakstura novirzi, bet vai ir vajadzība to ārstēt? savukārt, ja novirze ir būtiska, parasti paši to nekad necenšās atzīt un dzīvo pēc saviem principiem, līdz nervu šūnas izzūd kā suga. jāiet pašam būs pie psihologa, lai gan labākais psihologs vakar bija labākā sieviešu kārtas draudzene, kas ielika man pa vēderu, pārliecinot mani, ka viss notiek tā kā tam jānotiek. neko nesaprotu, kāpēc manas ausis aukstumā izplešas, jo klausoties plejeri pa ceļam austiņas regulāri krīt ārā. lūk tādi vot pīrāgi. tas sniegs ir kruts, bet support team labāks :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]madevil
2004-11-26 12:36 (saite)
tieshi to ausu deelj man vienmeer ir taa negantaa cepure

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]agressor
2004-11-26 13:25 (saite)
bet man mati :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2004-11-27 00:12 (saite)
www.bipolar.com
Viss par maniakālo depresiju, nu tādā profāniem atbilstošā skaidrojumā;)
Btw, tur ir arī testiņš, garāmejot vari pārbaudīt, vai pašam ar nedraud kaut kas tāds;)) oi, vispār šoreiz bez melnā humora, tā lieta ir pārāk traģiska.
Speaking about "rakstā minētā persona", laikam jau vēl gluži tie nav bipolārie traucējumi, bet ciklotīmija gan varētu būt...nu kaut kā tā:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?