agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2006-04-07 10:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:chicane - no ordinary morning

backups / always leave the door open
kādus gadus atpakaļ mans viens no žurnālistikas elkiem - streips mācīja, ka pēc intervijas vajag atstāt "duvis atvērtas". pareizi arī mācīja! "atvērto durvju" ideja ir, ja esi sarunājis interviju, izdari savu darbu un aizej pēc iespējas labāk projām, lai vajadzības gadījumā atgrieztos. cilvēks, ar kuru būsi runājis un vadījis jaukus mirkļus kopā, tādējādi iegūstot abpusēju labumu, vienmēr gaidīs tevi atpakaļ, lai sniegtu savu speciālista vai vienkārši viedokli, ik pa laikam vēl piezvanot un pajautājot kā klājas... un bez iemesla. visam pamatā ir šīs "atvērtās durvis". lai arī, piemēram, tev nav vajadzības pēc jumiķa londonā, vai ugunsdzēsēja, kas piedalījies 11. septembra notikumos viedokļa, anyway, kādreiz noderēs. ja visi striķi trūkst un tu esi uz ielas ar pliku pakaļu, piezvani viņiem, nointervē, pagriez to kā skatu no musulmaņa puses un pārdod rīgas laikam. whatever! bet backup ir vajadzīgs, vēl apsveicamāk ir mācēt notēlot savam tagadējam darba devējam, kuram tu raksti par "priekuļu agrajiem" kartupeļiem, ka tev nav nekāda sakara ar cilvēkiem, kas toreiz 11. sept. kaut ko darīja lietas labā. ja es būtu darba devējs, man ik pa laikam uznāktu krīzes, zinot, ka mans žurnālistiņš man sapulcēs stāsta, cik apmierināts un priecīgs ir par savu darbu, bet patiesībā zina, ka es viņam neko neizdarīšu, jo viņam ir backup! es tiešām tagad saprotu, kāds muļķis biju, kad tagadējam darba devējam nezinot, speciāli izmetu visu pagātni krūmos, jo viņš mani pārliecināja, ka pie viņa man būs vislabāk... es vienkārši uzskatīju to par vajadzīgu - iznīdēt visu ar ko man sakars bija kādreiz, lai būtu fresh and powerful dodoties jaunajā dzīvē. nekad es vēl tā kā līdz šim nebiju noticējis sapnim :) streip, don't worry, i'll be back on the track, i'll leave the doors open, i'll be like everybody else...
p.s. da nekas, man tikai vajdzēja šito uzrakstīt, lai būtu atskaites punkts un pierādījums sev



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2006-04-07 13:42 (saite)
Streips viennozīmīgi ir ļoti gudrs un profesionāls. Viņš bija mans Universitātes prieks :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pink_dust
2006-04-20 22:24 (saite)
Mans arī. Varam dalīties ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]illumine
2006-04-07 23:48 (saite)
Fantastiska current music, viena no manām mīļākajām dziesmām.. tā offtopic ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]tweety_pussycat
2006-04-08 01:13 (saite)
Jaa Streips ir labais.. ko tik es neiterveeju vinja deelj;)
vienreiz nosuutiiju vinjam interviju ar veestiijumu (mistake;) - r u ready 4 love 2night? - labi ka vinjam ir humora izjuuta:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]agressor
2006-04-08 10:12 (saite)
tev tur tas meils arii bija kreiss name un surname un kas tik tur veel nebija. bet labi, ka nedariiji kaa viena not aam krieveneem (kaada andzhela mosh:) nosuutiija 28 meilus ar attachmentiem un vinjsh bija uz dialup :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tweety_pussycat
2006-04-08 14:22 (saite)
pirmais meils muuzjaa: toyotaxxxx@hotmail.com parole corolla made by agressor;) un vienai paziistamaj koleegjiitei: drudzis@hotmail.com :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?