agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2009-07-27 10:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:paul kalkbrenner - sky and sand

izzi "kopējā problēma"
mans stāsts par izzi, un kā es no viņiem tiku vaļā... divreiz!
telia. tas bija pirms daudziem gadiem, kad izzi vēl nesaucās izzi, bet gan telia. ģertrūdes ielā pieslēdzu telia ar visu kabeļ - šmabeļmodēmu, kur pakalpojuma būtība bija 2 - 5 reizes dienā beigties pakalpojumam un pēc zvana uz supportu, aptuveni stundas laikā tikt saremontētam.
baltnets. gāja laiks un pacietības mērs mērķtiecīgi izsīka, līdz kaimiņš teica: "ir! beidzot, mūsu mājās ir vēlviens provaiders!" nekavējoties pieslēdzos baltnets vai kaut kam līdzīgam (baltkom tas nebija, no worries). mazs kantorītis, katrs klients kā vienīgais un that kind of shit. vairāku gadu gaitā internets tā arī nepazuda. servisa čaļi ar smirdīgām zeķēm paviesojās tikai tik, lai pieslēgtu tur kaut kādus agregātus, lai būtu xbox36o internets un visādi tur bezvadu pribambasi.
com4tel. nākamā "smirdīgo zeķu" viesošanās reize bija tad, kad mazo, mīļo baltnetu nopirka com4tel. restarts un internets atkal aizgāja griezdamies. problēmas netika novērotas (atskaitot, lēnāks nets), tikai iepriekšējais baltneta service dude mobilais telefons bija nonācis kaut kāda com4tel vadītāja īpašumā kā privātais phone, so bija reizes, kad es viņam zvanīju: "where the fuck iz mai mežonīgi ātrais internets"... panorāmas laikā. uz ko viņš atbildēja: "šis ir privātais telefons, zvaniet uz supportu!" es: "man vienalga!!!" viņš: "paskatīsiemies, atzvanīšu pusstundas laikā".
izzi. wtf, tu jautāsi! brīvprātīgi es neko neizdarīju. izzi nopirka com4tel un bija atpakaļ visā savā krāšņumā, sākot ar lagiem un beidzot ar jūnija/jūlija izdarībām, kad nets pazuda periodos, kas mērāmi (nēpārspīlēju) no cetrutdienas līdz otrdienai. pēdējo reizi tas notika kaut kādā 12. jūlijā. attiecīgi ierados pie viņiem un sāku uzdot jautājumus.
agr: labdien, agnese. sakiet tādā un tādā ielā, cik reizes jūlija mēnesī ir pieteikts bojājums?
agnese: pieteikts bojājums 12. 13. 15...
agr: pietiks! vai šī problēma ir novērsta?
agnese: izskatās, ka līdz šim nav
agr: ok. sakiet, agnese, kad ir pieteikts interneta bojājums jūnija mēnesī?
agnese: 11. 13. 15...
agr: pietiks! sakiet, kad jums uzrādās, ka šī problēma ir novērsta?
agnese: izskatās, ka nav novērsta, bet jums ir piešķirta 2o% atlaide pakalpojumiem jūlija mēnesī.
agr: tas ir ļoti jauki, agnese, bet šeit ir rēķins par jūliju par pilnu summu, kas vienīgais no jūsu sniegtajiem pakalpojumiem pienāk laicīgi. ja man internets nav bijis kopš 11. jūnija, un es esmu samaksājis gan pilnu jūnija mēnesi, gan tagad jau ļoti gribētu, bet nevaru apmaksāt jūlija rēķinu, sakiet vai nebūtu pareizi uztaisīt pārrēķinu, kas rezumētos o,oo ls par jūliju un mīnus daudz procenti no jūnija rēķina, jo 2o dienas pakalpojums nav bijis kā tāds?
agnese: jā mēs anulēsim jūsu jūlijā rēķinu un iedosim 5o% atlaidi nākamā mēneša interneta pakalpojumiem.
agr: agnese, jums būtu jāsaprot, ka nākamā mēneša nebūs.
agnese: [zvans izzi dievam. bla bla bla, jā bet tur tas un tas, bla bla bla].
agnese: aizpildiet šo veidlapu par līguma laušanu un aizpildiet šo veidlapu par naudas atgriešanu
pronets...



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?