agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-04-29 08:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
romper stomper
pēc ieteikuma tika noskatīta romper stomper ar raselu krovu (jauniņu kā puisīti). tas viss sakarā ar manu pēdējā laika aizraušanos ar nazi un "tīrasiņu" filmām. šitā bija viena no tām, kas pieder pie lietas. manuprāt, weak! pateicoties tam, ka american history x un the believer ir jaunākas un romper stomper tika skatīts kā pēdējais no tām, "woof" līmenis kritās. patiesībā nekādas ideoloģijas tur nebija. citāts no "mein kampf" un pirmskara vācijas karogs pie sienas nav ideoloģija. drīzāk filma bija par tēva izmantotas meitenes attiecībām ar skinhead'u.
kameras izdarības priekš tā laika bija vērā ņemamas. skats, kad skanēja kaut kāds track, kur vārdi balstījās uz skaļu 'skinhead', 'skinhead' izkliegšanu, bija pietiekami iespaidīgs - plikpaurainu dzērāju pasākums, r.krova drātēšanās ar tēva izmantoto epileptiķi in the mix. labi.
tapt nodurtam ar nazi, kura pirkšanai pats aizdevi kādu austrālijas dolāru arī nav nekas foršs. galveno tēlu izdarības un rezultāti ir apmēram tik pat nožēlojami kā skinheadi filmā the 51-state.
"tīrasiņu" filmu top 3:
1)american history x
2)the believer
3)romper stomper

p.s. nākamais, kas jānoskatās ir dolemite, kas nav nekādā sakarā ar skinhead'ismu


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ob
2003-04-29 12:38 (saite)
Krovam bij jau 28 uz to briidi. par jauninju nenosauksi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]agressor
2003-04-29 12:56 (saite)
es ņēmu uz aci. manuprāt krovs, kaprio, robertsa ir tie aktieri, kurus labprāt filmā redzu mirstam. bet labāk vispār neredzu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?