agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2004-02-06 08:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:atmosferix net radio

thursday night drive
vakar (05.02.04.) saņēmu algu, atdevu parādus, kas bija ievākti pa mēnesi, kad neko citu nevarēja darīt, kā tikai tērēt $, un tika nolemts braukt vakariņās. ieradās arī hirins, kurš parasti izceļās ar to, ka lmt viņam atslēdz izejošos zvanus, jo firma vienmēr telefonu apmaksā vēlāk nekā nepieciešams, un paziņoja, ka viņam vajag izmantot internetu. nevarēja, protams, iztikt bez leģendārajiem tekken tag tournament mačiem, kur katra uzvara tika pavadīta ar kliedzieniem un latvju nežēlīgo tautasdziesmu skaitīšanu. gt bija atkal iekritis savā masalasā, veicot gadsimta pshiholoģijas pētījumu savā ex-skolā. andy warhol un hirinam radās vēlme pēc alkohola, hirina un manas demagoģijas rezultātā andy warhol tomēr piekrita eksperimentam, ka agressor brauc ar viņas honda civic lsi (tipa tāda, tikai krāsa - aqua un vēl šis tas). galamērķis bija salt'n'pepper. es, protams, varu teikt, ka mašīna bija kā cimperlīga sieviete, kuras gāzes pedālis bija tik jūtīgs, ka jāvelk nost kurpes, lai pierastu pie tā un mašīna periodiski neraustītos, bet nu whatever. steidzami vajag savākt senču ford sierra diesel 2.3, kurš man padodās tā, ka var ar rokas bremzi, līkumos ierakstīties. pašapziņa jāatgūst nekavējoties, jo, kas gan tas par veci, kas nemāk ar mašīnu braukt. varētu arī kadreiz nolikt tiesības, lai nav jaujautā: "kur man tagad jābrauc? kas tā par sūda kantaino zīmi ar "stop" uzrakstu vidū... un, kas tā ar baltu ķieģeli? kam tagad priekšroka? kas būs foršāk, ja es mukšu, vai mēģināšu tēlot to seju, kas hirina tiesībās ielīmēta, ja apturēs policija?" nemaz vairs negribās sēdēt blakus, kad pie stūres ir andy warhol, jo viņa brauc apbrīnojami labi un es tēloju, ka man ļoti intersē tramvaja sliedes blakus, lai kaut kā nejustos neērti par savu vakardienas night drive. ēdiens salt'n'pepper ir baigi taukains un 100x labāk ir braukt uz karambu ēst garšīgo steiku. s'n'p izskatījās ļoti ok priekš iedzeršanas ar prāvu draugu pulku apkārt, bet ne ēšanas. cigaretes arī tur nevajag pirkt, jo, lai apietu likumā noteiktos cigarešu cenas griestus viņi parliament paciņai dod līdz šķiltavas un tas viss kopā maksā ls 1.50. parliament max cena latvijā ir ls 0.92, šķiltavām cenas griesti nav noteikti. labi, ka neiedeva papildus kazu un nepaprasīja ls 200, jo viņiem tā ir bārā izdomāts. bet bija labi. paldies dalībniekiem (arī tiem, kas zaudēja tekken tag tournament ar savu favourite caracter:)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]piepz
2004-02-06 10:22 (saite)
Parliament ir viens no the best...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re:
[info]agressor
2004-02-06 10:42 (saite)
pierre cardin (sarkanās) ir the best

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]piepz
2004-02-06 13:26 (saite)
Neko nezinu par tām...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]adzha
2004-02-06 13:29 (saite)
kas gan tas par veci, kas nemāk ar mašīnu braukt- nu tas ir vecis, kas nemāk braukt ar mašīnu :)
/me riktīgi iesmaida :))
man kā īstai sievai tiesības jau ir gandrīz divi gadi...:P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re:
[info]agressor
2004-02-06 14:00 (saite)
nu es māku, bet nesanāca :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2004-02-06 14:08 (saite)
Brauci jau gan tu tiešām lieliski, ja vien tā mašīna nebūtu kā cimperlīga sieviete. Labi vismaz, ka mani viņa mīl un neniķojas. un vēl tās ceļa zīmes!!! :) a.w.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re:
[info]agressor
2004-02-06 14:09 (saite)
ja es zinātu pirms tam, ka tā būs - nekad nebūtu prasījies braukt. būtu aiz stūra patrenējies un nācis kā uzvarētājs. for sure! nu beidz mani kaunināt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]adzha
2004-02-06 14:44 (saite)
ar zeķēm :))
nu jā. es arī vienreiz braucu ar bez kurpēm, viena puiša cimperlīgu VW Polo :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?